if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { De optimale veiligheid }

De optimale veiligheid.Salonaanbod 2018.

verzekering

U BESCHERMT UW OPEL... MAAR BENT U WEL BESCHERMD?


U beschermt uw nieuwe Opel door voor een omnium te kiezen? Naar aanleiding van het Autosalon bieden we u de dekking Veiligheid van de Bestuurder* aan. Ook u bent dan beschermd.

 

SLUIT TER GELEGENHEID VAN HET AUTOSALON EEN OMNIUM AF EN GENIET GRATIS DE DEKKING VEILIGHEID VAN DE BESTUURDER!*

Wist u dat indien u als bestuurder gewond geraakt, bijvoorbeeld bij een ongeval met schuld of zonder aansprakelijke derde, u het risico loopt dat u persoonlijk moet opdraaien voor de kosten en de gevolgen van uw verwondingen? Dankzij de optie Veiligheid van de Bestuurder kunt u met een gerust hart de baan op.

Het maakt niet uit of u zelf achter het stuur van uw wagen zit, dat een andere persoon ermee rijdt, of dat u – voor privédoeleinden – de wagen van iemand anders bestuurt.

 

GOEDE REDEN OM OPEL VERZEKERING TE KIEZEN

Waardegarantie van 3 jaar voor uw nieuwe Opel

Bij een totaalverlies of diefstal geeft Opel Verzekering u de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe Opel met dezelfde waarde. Deze waardegarantie geldt wanneer uw wagen op het moment van het ongeval minder dan 3 jaar oud is. Kiest u voor een cashvergoeding, dan wordt die degressief berekend op basis van de verzekerde waarde van uw Opel bij ondertekening van uw verzekeringscontract.

Zorgenvrije wachttijd bij overname van uw wagen

Als uw Opel Verdeler uw huidige auto overneemt, wordt die ook gedekt voor materiële schade, tot de levering van uw nieuwe Opel, voor zover deze omnium verzekerd is: in geval van totaalverlies van het voertuig, vergoedt Opel Verzekering u ten bedrage van de overnameprijs die u met uw Opel Verdeler bent overeengekomen.

 

Wilt u meer weten over het product Opel Verzekering, zijn dekkingen en zijn aansluitingsvoorwaarden? Maak dan snel een afspraak met uw FSMA erkende Opel Verdeler of bel gratis naar het nummer 0800/30 110 om de gegevens van deze verdelers te kennen.

 

 

OPEL VERZEKERING is een product van A.Belgium, N.V. van verzekeringen toegelaten onder het nr.0039 (K.B. 04-07-1979, B.S. 14-07-1979) Maatschappelijke zetel: Troonplein 1, 1000 Brussel - België •Tel. : 02 678 61 11 • Fax : 02 678 93 40 • Nr. KBO: BTW BE 0404.483.367 RPM Brussel. GMAC (FSMA nr.25468A) treedt op als verzekeringsagent voor A.Belgium. DE FSMA Opel erkende verdelers treden op als onderagent voor GMACC.

* Aanbieding onder voorwaarden, geldig bij het afsluiten van een omniumverzekering tussen 01/01/2018 en 31/03/2018. De dekking Veiligheid van de Bestuurder wordt aangeboden zolang de omniumdekking van kracht is voor dit voertuig. Alle details beschikbaar bij een door de FSMA erkend verdeler. Bel naar het gratis nummer 0800 30 110 om de gegevens van de verdelers te kennen of om een gratis offerte te ontvangen.

Bekijk hier de volledige flyer.
Bekijk hier de volledige flyer.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens