DE NIEUWSTE SUV’S VAN OPEL.Stap in en volg uw bonzend hart.

/Media/news/suv_x-gamma-gamme-x/header_suv.jpg

Sta oog in oog met de Grandland X. Uw hartslag gaat onbedwingbaar omhoog bij zijn stoere, atletische looks, zijn uitgesproken lijnen. Stap in en volg uw bonzend hart. De Mokka X daagt u uit om naar die plekken te rijden waar u altijd al naartoe wilde. Omdat u zin hebt voor avontuur. En wat heeft de Crossland X dat een ander niet heeft? Eenvoudigweg zijn karakter.

Opel Grandland X

Benieuwd naar deze superpraktische en hoogtechnologische nieuwe SUV? Configureer nu uw ideale Grandland X en laat u verrassen door zijn mooie standaarduitrusting en vele andere mogelijkheden. Met deze Opel wordt rijden pas echt een stressloze ervaring voor het hele gezin.

Configureer hier uw Grandland X.
Ontdek hier de Grandland X.
Configureer hier uw Grandland X.
Ontdek hier de Grandland X.
  /Media/news/suv_x-gamma-gamme-x/GL_X.jpg

Opel Mokka X

/Media/news/suv_x-gamma-gamme-x/MOKKA_X.jpg   Laat u verbazen door de Opel Mokka X. Deze SUV tilt uw rij-ervaring naar een hoger niveau. Met intelligente vierwielaandrijving, innovatieve LED-koplampen en vele rijhulpsystemen zoals Forward Collision Alert weet hij iedereen te verrassen. De Mokka X overtreft al uw verwachtingen!

Configureer hier uw Mokka X.
Ontdek hier de Mokka X.
Configureer hier uw Mokka X.
Ontdek hier de Mokka X.

Opel Crossland X

Ontdek zelf de nieuwe Crossland X. Hij valt overal op met zijn unieke design en two-tone dak. Ook kan hij worden uitgerust met een autonoom noodremsysteem, een 180° panoramische achteruitrijcamera en het nieuwste IntelliLink systeem voor perfecte connectiviteit onderweg. Stel nu de Crossland X van uw dromen samen!

Configureer hier uw Crossland X.
Ontdek hier de Crossland X.
Configureer hier uw Crossland X.
Ontdek hier de Crossland X.
  /Media/news/suv_x-gamma-gamme-x/CL_X.jpg