Het Opel moment: tijd voor een compleet uitgeruste wagen50% op alle opties, op elk model – van 13 tot 23 mei in uw Opel Showroom.

U bent niet standaard. We zijn allemaal anders, met eigen kleine gewoonten en grote hobby’s. Dus waarom genoegen nemen met een nieuwe wagen die enkel standaard is uitgerust? Profiteer volop van Het Opel Moment: 50% op alle opties, op alle modellen. Én een uiterst aantrekkelijke financiering. Zo maakt u makkelijk van elke Opel echt ùw Opel.

DUITSE KWALITEIT EN TECHNOLOGIE VOOR IEDEREEN

Toptechnologie en superieur rijcomfort voor iedereen toegankelijk maken, is altijd al een belangrijke drijfveer geweest voor Opel. We zijn pioniers en laten u graag genieten van onze vele innovaties. Vandaag schakelen we daarin nog een versnelling hoger met Het Opel Moment.

HET IS UW OPEL

Kiest u voor de geavanceerde rijhulptechnologieën van Opel Eye? Maakt u het zich graag gemakkelijk tijdens het parkeren met Park Pilot of een 360° omgevingscamera? Liever een luxueus lederen interieur met verwarmde en geventileerde zetels? Of een Head-up Display die voor nog meer sereniteit aan het stuur zorgt? Dit is een buitenkans om uw wagen helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Het is tenslotte uw Opel.

 

Lees hier alles over het financieringsaanbod.
Configureer uw ideale Opel.

*50% korting is geldig op alle opties met uitzondering van FlexCare, kit voor ingebruikname, accessoires, verzekering en carrosseriekleuren tegen meerprijs. De runout Vivaro en Movano zijn uitgesloten. Aanbod voor particuliere klanten bij aankoop van een nieuwe Opel, geldig van 1 mei t.e.m. 31 mei 2019.